© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem 2012
Home Paisjet Abonimet Oferta Kanalet Frekuencat Porosit tani Kontakti
WWW.TRING.CH     info@tring.ch
WWW.TRING.CH     info@tring.ch
PAISJET   1/2
Te gjitha pajisjet për të parë kanalet Tring të Platformës Satelitore:
+
Antena dhe koka LNB
Aparat Digital HD
Karta Smart
                12muaj Abonim
 119 Fr    90 Fr.
+4% me PayPal
Karta Smart  
    25 Fr.
+4% me PayPal
Dekoderi i ri SATELITOR pranon formatin e transmetimit HD por edhe SD (Standart Definition) ndryshe nga ata ekzistues që ishin vetëm SD. Ky është një avantazh që të jep mundësinë për të ardhmen që kanalet e prodhuar/transmetuar në formatin HD të kenë mundësi të shikohen nga abonentët Tring. E re tjetër në këtë STB është se me anë të një USB të jashtme apo një Hard-disku të jashtëm mund të regjistrohen programe, filma, apo çfarëdo pjesë e programeve të transmetuara. Kjo të jep mundësinë që në pamundësi për të parë një event të pëlqyer ta regjistrosh atë dhe të shikohet në kohën e përshtatshme. Dekoderi është i pajisur me dalje dixhitale për videon (HDMI) por edhe për audion e cila mund të lidhet më vete në një “Home Cinema” me anë të fibrës optike ose kabllit coaxial.
APARAT MARRËS TRING SATELITOR HD-S2
Paisjet