© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem 2012
Home Paisjet Abonimet Oferta Kanalet Frekuencat Porosit tani Kontakti
WWW.TRING.CH     info@tring.ch
WWW.TRING.CH     info@tring.ch
WWW.TRING.CH 1. Musli Saiti (tring.ch) eshte distributori Gjeneral i Tring Digital per gjith teritorin e Zvicres. 2. Aktivitetin (shitjen e produkteve te TRING TV) ne Zvicer, kan ata distributor qe kan mareveshje me shkrim me Tring.ch 3. Distributor te pa licencuar nga Tring.ch – qe shesin produktet e Tring TV ne Zvicer do te Paditen penalisht. Amtsgericht 4500 Solothurn Tring Digital Zvicer – Rregullat (AGB) 1. Rregullat (AGB) hyjne ne fuqi qe nga momenti i porosis apo blerjes se produktit. 2. Porosia elektronike - E-mail (2a) Per cdo paqartesi apo definim jo i plote – porosia mund te ndryshohet me: E-mail, Telefon, Fax brenda 6 oreve .Pas ketij afati porosia eshte definitive. (2b) Porosia e gabuar dhe mos pranimi i porosise, demi dhe harxhimet postare paguhet 50.- CHF 3. Vetem ne Zvicer dhe Lichtenstein behen dergesat me Poste,DPD apo UPS. 4. Produktet e Tring Digital kan garancion 12 Muaj dhe fillon qe nga blerja apo dergesa. (4a) Ne rast te mos funksionimit te produkteve (ju lutemi menjehere te na informoni) ato duhet te kthehen tek ne (apo me poste       harxhimet I mban vet klienti) ne riparim. Riparimi behet menjehere. (4b) Nese parashihet se produkti ka defekt te pariparueshem,behet zevendesimi i menjehershem dhe garancioni mbetet po i  njejti me daten e produktit paraprak. (4c) Produktet qe mberrijne tek ne duhet te jen komplet dhe me fletpagese,perndryshe nuk meren ne garancion.  (4d) Per cdo demtim te produktit nga ana e klientit garancioni nuk eshte me valid.  (4e) Nese Smart Karta ju ka humbur,abonimi nuk mundet te transferohet ne SC tjeter. 5. Detyrimet (pagesat)  (5a) Detyrimi (pagesa) behet ne zhirollogarin tone.Pasi te mberrije pagesa ne konto, bejme dergimin e porosise (5b) Varianti me i shpejte per dergim e porosis eshte nese kryeni pagesen Online E-banking dhe PayPal. Menyra tjera te pageses  dergoni ne E-Mail,Fax.apo MMS ,atehere bejme . dergimin e menjehershem te porose tuaj.  6. Shpenzimet postare jane varesisht nga porosia: Psh. Aparati digital 20 CHF Ju lutemi me pare te konsultoheni me ne.  7. Dergesa e porosise behet brenda 24 Oreve e Hene - Premte, deri ne ora 18.00h ne adresen e formularit te plotesuar nga Ju.  8. Nuk ka kthim te produkteve.  9. Te ndryshme Ne bejme shitjen e produkteve satelitore:Aparate Digitale Tring ,Smar Karta,LNB,Module Conax, Abonime. Pagesen tuaj ne e percjellim ne tring tv - Shqiperi 10. Tring ch nuk mban pergjegjesi:  (10a) Qualitet te sinjalit,ndryshim ne platformen Satelitore Tring Digital dhe poashtu per  mosfunksionimin e tyre. (10c) Ne nuk pergjegjigjemi per kthimin e pageses suaj.